“НАША ОБАВЕЗА КАО ПАТРИОТА!“ Миша Вацић помаже своје суграђане који не смеју да излазе из својих домова

“НАША ОБАВЕЗА КАО ПАТРИОТА!“ Миша Вацић помаже своје суграђане који не смеју да излазе из својих домова

Подељени пакети са неопходним потрепштинама су донација коју су добротвори из Српске Деснице сакупили за своје најстарије суграђане.

„Српска Десница се са својим члановима ставила на располагање држави од почетка увођења ванредне ситуације“, рекао је председник Српске Деснице додајући да су сви одбори широм Србије организовали активисте који као добровољци помажу своје суграђане старије од 65 година, који не смеју да излазе из својих домова због мера ванредног стања услед пандемије вируса корона.

Миша Вацић је обишао и своје комшије у новобеоградском крају Фонтана, и том приликом им је однео пакете основних намирница, као неопходна средства за дезинфекцију, маске и рукавице.

„Наша обавеза као патриота је да помогнемо свима. Моја обавеза је да помогнем својим комшијама, јер многи од њих спадају у групу која због повећаног ризика не напушта своје домове“, рекао је лидер Деснице.

„Такође, морам да кажем да сам поносан јер се велики број младих одазвало апелу председника Републике Србије да се укључе у волонтирање и да се саборност која је основно начело Српске Деснице сада показала на делу.“

Поделите

Повезани текстови

Top