СРПСКА ДЕСНИЦА ПРЕДАЛА ИЗБОРНУ ЛИСТУ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Вацић – “Јединство је оно што нас покреће“ (ФОТО)

СРПСКА ДЕСНИЦА ПРЕДАЛА ИЗБОРНУ ЛИСТУ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Вацић – “Јединство је оно што нас покреће“ (ФОТО)

Српска Десница предала је Општинској изборној комисији листу кандидата за одборнике у Скупштини општине Нови Београд под називом „Српска Десница – Знамо се, расли смо заједно – Миша Вацић“, за коју ће, на предстојећим изборима грађани гласати заокруживањем броја 4. Под овим редним бројем Српска Десница излази и у Нишкој бањи, Врању, Врањској бањи, Новој Вароши, Лајковцу.
 

Потписе подршке изборној листи дало је преко 1200 грађана Новог Београда, који су прикупљени за седам дана.

https://www.facebook.com/srpskadesnica.rs/posts/548582422485126

 

Изборној комисији је предата листа са 34 кандидата, а из Српске Деснице поносно истичу да је већина одборничких кандидата лепшег пола. „Српска жена треба да буде ефективна брана феминизму, и поштујући традицију и вредности које су неговале наше баке и прабаке, данас у оквиру Српске Деснице имамо Коло жена као посебан савет. Зато смо и поносни да управо 23 Српкиње чине већину одборничких кандидата за локалне изборе на Новом Београду.“
Чланови Српске Деснице предвођени председником Мишом Вацићем, који је уједно и носилац листе, привукли су посебну пажњу приликом предаје листе, јер су носили више од 50 српских застава.
„Београд је мој град, Нови Београд је мој крај. Ја сам овде одрастао, на Фонтани сам направио прве кораке. И овде сам се вратио. Да учинимо наш крај бољим местом за одрастање наше деце. Када говоримо о локалној политици, требало би да будемо јединствени да је неопходно да имамо што више паркова, што више теретана на отвореном, на којима сам као вођа Покрета 1389 још давно инсистирао, и исте са својим саборцима постављао. Борићемо се да сваки становник Новог Београда буде сигуран и безбедан. Да сваки део нашег краја има исте услове за живот, да свака улица буде асфалтирана и осветљена – и Фонтана, и Блокови и Ледине морају да буду равноправни. Важно је да решимо и проблем депонија, које су нажалост део наше лепе општине, као да и приобаље Саве и Дунава више никада не буде пуно смећа. Такође, нашој општини је потребна и боља сарадња са Градском управом, јер зарад бољитка живота наших суграђана морамо да уколико постоје извесна неслагања – да их оставимо по страни“, рекао је вођа Српске Деснице, додајући да ће када буде део локалне власти, инсистирати и на спровођењу делова програма који се односе на помоћ малим и средњим привредницима, на помоћ породицама са више деце, истичући да је Српска Десница велики глас свих људи који до сада нису били опредељени.
„Захваљујем се свим грађанима, мојим комшијама, који су својим потписом подржали Српску Десницу. Додао бих да смо у више од 30 градова до сада предали изборне листе, а да ћемо у 48 изађи на локалне изборе.“

 

Поделите

Повезани текстови

Top