СРПСКА ДЕСНИЦА ВЕЋ ИМА ЦЕНЗУС! Миша Вацић формира власт 30 километара од Приштине

СРПСКА ДЕСНИЦА ВЕЋ ИМА ЦЕНЗУС! Миша Вацић формира власт 30 километара од Приштине

Подршку Српској Десници на локални изборима у општини Медвеђа, дало је неколико стотина житеља са југа Србије.

Према наводима председника Српске Деснице Мише Вацића, становници Медвеђе који у недељу излазе на биралишта – подржаће листу Српске Деснице, чији је носиоц Дејан Симић.

Српска Десница је у протеклих неколико дана организовала културно вече у предизборној кампањи, које је према речима лидера странке Мише Вацића, по броју окупљених било за цензус.

 

Најуже руководство странке обишло је, и у најудаљенијим селима поразговарало са мештанима, како би стекли прецизну слику о потребама грађана.

Према наводима из Српске Деснице, која је у кампању кренула са слоганом “Хоћемо, можемо, морамо“, више стотина грађана дало је подршку Српској Десници, како потписима, тако и капиларним сигурним гласовима. Због непрестаних напада опозиције, у којој се највише истичу Двери, које нису чак успеле да сакупе ни потписе, али и појединих медија, подршка Српској Десници расте из дана у дан, па је сасвим известан двоцифрени резултат у недељу.

На изборима у Медвеђи поред две албанске партије (Партија за демократско деловање, Листа демократске партије и Алтернатива за будућност ), учествују СНС, СРС, СПС, ПУПС, ЈС и Српска Десница.

У разговору са српским домаћинима, председник Српске Деснице рекао је да је пољопривреда један од привредних стубова којој ће се посветити највећа могућа пажња и да ће Српска Десница захтевати повећање пољопривредних субвенција.

”Пољопривреда је стратешка привредна грана, и нама као српским родољубима је циљ да се млади враћају у мања места, да се баве пољопривредом и да на тај начин негујемо српско село и Србију које нема без спаса села.”

Подсећамо, Српска Десница је недавно постала део власти у Врању, преузевши неколико посланика од владајућег СПС-а.

Поделите

Повезани текстови

Top