“ТРАГОВИ МУ СМРДЕ НЕЧОВЈЕШТВОМ!“ Миша Вацић зна шта чека Црну Гору када се заврши кризна ситуација са “Корона“ вирусом

“ТРАГОВИ МУ СМРДЕ НЕЧОВЈЕШТВОМ!“ Миша Вацић зна шта чека Црну Гору када се заврши кризна ситуација са “Корона“ вирусом

Вођа Српске Деснице Миша Вацић у више наврата је поручивао, још од од времена припреме и доношења дискриминаторског Закона о слободи вероисповести, да се у Црној Гори брани српска црква као стуб угроженог српског националног идентитета.

Фашистички режим Мила Ђукановића је хапшењем високог великодостојника Српске православне цркве у Црној Гори, митрополита црногорско – приморског Амфилохија показао грубу демонстрацију силе чији „трагови смрде нечовјештвом“.

Велики страх од реакције пробуђеног народа након 30 година Милове деспотије условио је да митрополит Амфилохије буде пуштен на слободу веома брзо након његовог нелегалног и непрофесионалног хапшења, а слабост антисрпске власти оболелог и престрашеног диктатора Ђукановића постала је видљива свакоме од почетка масовних црквено – народних литија у децембру прошле године које су постале увод у тоталну пропаст криминализоване монтенигерске клике.

Српска Десница је уверена да су најновији напади на СПЦ и верска осећања државотворног српског народа у Црној Гори истовремено и акт отвореног непријатељства према држави Србији. Несебична помоћ Србије упућена братској Црној Гори у храни и медицинској опреми током глобалне пандемије вируса Корона зликовачки се одбија од режимских штеточина на штету црногорског народа, али следбеницима антисрпске политике Секуле Дрљевића у Црној Гори стиже казна легалном вољом већине народа када се заврши кризна ситуација са Корона вирусом.

Србија и Српска Десница чврсто стоје уз свој народ и српске православне епархије у Српској Спарти. Живела Србија и ускоро слободна Црна Гора!

Не дамо светиње!

Поделите

Повезани текстови

Top