SRPSKA DESNICA UZ OMLADINU: U Nišu osnovan Savet i izabran predsednik

SRPSKA DESNICA UZ OMLADINU: U Nišu osnovan Savet i izabran predsednik

U Nišu je osnovan Savet za omladinu Gradskog odbora Srpske Desnice, a na predlog poverenika Suzane Stamenković prisutni delegati su izabrali Anđelu Jovanović za predsednika, dok je potpredsednik Stefan Stojanović.
Mladima iz Niša se nakon izborne skupštine obratio i profesor Miroljub Petrović, koji je rekao da Srbija mora da bude ponosna jer se budi nacionalna svest, čiju će okosnicu činiti mladi ljudi na čelu sa Mišom Vacićem, koji je svojim decenijskim patriotskim delovanjem pokazao da je vreme da desničari budu deo institucionalne vlasti.
Izabran predsednik omladine se zahvalila na ukazanom poverenju pozdravivši sve prisutne.
„Ovako veliki broj mladih, okupljenih danas oko ideje koju neguje Srpska Desnica,samo je dokaz da se omladina okreće pravim vrednostima koje su predstavljene u našem programu i za koje se borimo na čelu sa našim predsednikom Mišom Vacićem. To su ideje za koje su se borili i naši preci, štiteći svojim životima srpske porodične vrednosti. Naš cilj je da budemo primer drugima i nastavimo rad na omasovljenju omladine, da udruženim timskim radom na terenu pokažemo snagu koju Srpska Desnica ima. Pozivamo vas da slogom i radom, pokažemo spremnost za inicijativu i nove ideje, kako bismo realizovali akcije koje nam predstoje i ostavriti pobedu. Do pobede“, rekla je u svom obraćanju Anđela Jovanović.

Podelite

Povezani tekstovi

Top