ЧЕЛНИЦИ ШАБАЧКЕ ВЛАСТИ ИСПРЕД ШИПТАРСКЕ СЕПАРАТИСТИЧКЕ ЗАСТАВЕ! Српска Десница обећава - СТАЋЕМО ИМ НА ПУТ (ФОТО)

ЧЕЛНИЦИ ШАБАЧКЕ ВЛАСТИ ИСПРЕД ШИПТАРСКЕ СЕПАРАТИСТИЧКЕ ЗАСТАВЕ! Српска Десница обећава - СТАЋЕМО ИМ НА ПУТ (ФОТО)

Осећајући велику одговорност према народу Шапца Српска Десница јавност подсећа да су челни људи Шапца, Немања Пајић и Совраније Чоњагић, под диригентском палицом Зеленовића обишли изборни штаб Милановића и дали подршку србомрзачкој кампањи, јер је управо на темљима тога Зоран Милановић, сада председник Хрватске водио своју капању. Да ли је потребно поновити да су ова двојица домаћих издајника, а на жалост нису једини, јавно подржали особу која српски народ назива „шаком јада“, истичући како се Србима треба напити крви?
Међутим, ови изајници су своје право политичко лице показали давно. У оквиру пројекта Сид (Еmployment development in Albania,Kosovo and Serbia), који је организовала Европска унија, Зеленовићу и Пајићу су 2017.године узвратили посету „суседи“ са Косова и Албаније. Медијима су пласиране слике без државних обележја других земаља, већ су искључиво биле видљиве поруке пројекта „Сид“. Међутим, центар скандала, у који су умешани ови другосрбијанци и промотери усташке политике, јесте да су се преговори водили под заставом Албаније и лажне терористичке државе Косово, а све у циљу успостављања сарадње између Шапца и Пећи. Како би наш народ рекао „Ако коза лаже, рог не лаже.“ У овом случају, не лажу фотографије.


Наравно, Пајић своју оданост страним финансијерима доказао је и показао, сликајући се поносно у Пећи испред застава лажне државе Косово и Албаније, а неизоставна је била и застава Америке.
Српска Десница износећи ове чињенице, истиче да делегација Шапца промовише антисрпску политику, својим поступцима признаје постојање државе Косово, упркос дипломатским напорима коју води руководство републике Србије да се једна таква срамна одлука поништи, а такође даје легитимитет усташама које су спровеле етничко чишћење над нашим народом у Крајини.
Српска Десница је јединствена да деривати издајничке власти, који су потекли из луткарског позоришта Душана Петровића више никада не смеју бити део власти. Да само јединственом борбом и изношењем конкретних доказа можемо овом путујућем циркусу да станемо на пут, а ми из Српске Деснице имамо и снагу и жељу да то учинимо.
Наравно, развојни пут Немање Пајић и Совранија Чоњагића, није базиран само на подршку нашим непријатељима и српским крвницима, већ су својим политичким деловањем уништили велики број јавних предузећа, а Шабац већ 20 година трпи њихове злоупотребе и отимачине. Време је да се свему томе стане на пут!

Поделите

Повезани текстови

Top