“ДИСЦИПЛИНОМ ПОБЕДИЋЕМО КОРОНУ!“ Српска Десница покренула акцију “Остани код куће“

“ДИСЦИПЛИНОМ ПОБЕДИЋЕМО КОРОНУ!“ Српска Десница покренула акцију “Остани код куће“

„Због наших здравствених радника, због војника и полицајаца, због свих наших хероја који су сваки дан на првој линији фронта у борби против корона вируса, желели смо да искажемо поштовање и солидарност, и да апелујемо на све грађане Србије да поштују мере које је донела Влада Републике Србије“, истакао је Миша Вацић, лидер Српске Деснице, говорећи о акцији која је реализована протекла четри дана са поруком – #ostanikodkuce.

Наиме, 115 чланова ове политичке партије, из 65 општина, снимило је кратке клипове у којима позивају на дисциплиновано понашање и одговорност, током трајања ванредног стања истичући да се само на тај начин наша држава може изборити са овом пошасти која је покорила цео свет.

„Потребно је придржавати се свих упутстава зарад очувања сопственог здравља и здравља наших најмилијих. Наша спонтана акција је резултат саборности и солидарности за које се Српска Десница залаже, и не желим да кријем да сам поносан на сваког члана који је схватио озбиљност ситуације, и својим кратком поруком указао на важност да се остане у својим домовима“, рекао је Вацић. „Исход зависи од нас самих, и Српска Десница поручује – Дисциплином победићемо корону!“

Поделите

Повезани текстови

Top