“НЕ СМЕМО ДА ИЗГУБИМО ЖИВОТЕ НАШЕ ДЕЦЕ!“ Српска Десница одала почаст страдалима у бомбардовању 1999. године

“НЕ СМЕМО ДА ИЗГУБИМО ЖИВОТЕ НАШЕ ДЕЦЕ!“ Српска Десница одала почаст страдалима у бомбардовању 1999. године

Српска Десница је обележавајући почетак злочиначке НАТО агресије положила венце на месту где је 1999.године бомбардована зграда амбасаде Народне Републике Кине и на споменик убијеној Милици Ракић, као симболу 79 страдале српске деце.

Данас када се наша држава налази пред искушењима као што је корона вирус и када је потребна дисциплина српског народа и слога, чак и више него за време агресије, Миша Вацић, председник Српске Деснице са најближим сарадницима положио је венце подсећајући на ову криминалну акцију западних сила.

„Полагајући венац испред некадашње амбасаде НР Кине, у спомен страдалима желимо да искажемо и велику захвалност кинеским пријатељима, који су са нама у тешком тренутку када се боримо са тренутно најсмртоноснијим Корона вирусом. Српска Десница гради мост српско-кинеског пријатељства, и имамо моралну обавезу да одамо почаст страдалима, и поручимо да се не може назвати „грешком“ губитак три живота, који су тог 7. маја, погинули у амбасади“, рекао је лидер Српске Деснице.

„Такође, поштујући мере које је увео председник Републике Србије Александар Вучић, данас смо одлучили да положимо венац и на споменик Милици Ракић, малом анђелу који је страдао од стране непријатеља. Српска Десница јасно поручује да су нам деца приоритет, и управо зарад њих позивамо све суграђане да се придржавају донетих мера, јер Србија не сме дозволити да изгуби још људских живота, не смемо да изгубимо животе наше деце.“

Вацић се кратко задржао, истичући да чланови Српске Деснице стоје на располагању свом народу, и да ћемо само дисциплинованим понашањем победити корону, са мање жртава него што је наша отаџбина изгубила током НАТО агресије.

Слогом смо победили НАТО, слогом ћемо победити и корону!

Поделите

Повезани текстови

Top