“СРПСКА САБОРНОСТ КАО КЉУЧ УСПЕХА!“ Српска Десница формирала „Караван младих“ за помоћ старијима у борби против “Корона“ вируса

“СРПСКА САБОРНОСТ КАО КЉУЧ УСПЕХА!“ Српска Десница формирала „Караван младих“ за помоћ старијима у борби против “Корона“ вируса

У актуелном тренутку, када је пандемија Корона вируса на вратима Србије, наша вера, породица и традиција су основне вредности Српске Деснице које су данас важније него икад.

Породичне вредности нас уче да имамо моралну обавезу према најстаријим члановима заједнице, да им помогнемо, кад год им је помоћ потребна. Из тог разлога Савет за младе Градског одбора Српске Деснице Ниш је одлучио да формира „Караван младих“, који ће у наредном периоду обилазити старе, хронично болесне и слабо покретне особе, и снабдевати их основним животним намирницама.

Док траје опасност од инфекције Корона вирусом, који је посебно опасан за ту популацију, Савет младих Градског одбора Српске Деснице Ниш ће кроз „Караван младих“, обилазити све оне које нема ко да обиђе, и пружиће им помоћ у смислу набавке и плаћања рачуна.

Тежак тренутак данашњице и борбе са невидљивим противником, треба да нас уједини и покаже да је Српска саборност кључ успеха у свим тешким временима, и да су млади Српске Деснице овим чином, достојни потомци славних предака.

Поделите

Повезани текстови

Top