“NAŠA OBAVEZA KAO PATRIOTA!“ Miša Vacić pomaže svoje sugrađane koji ne smeju da izlaze iz svojih domova

“NAŠA OBAVEZA KAO PATRIOTA!“ Miša Vacić pomaže svoje sugrađane koji ne smeju da izlaze iz svojih domova

Podeljeni paketi sa neophodnim potrepštinama su donacija koju su dobrotvori iz Srpske Desnice sakupili za svoje najstarije sugrađane.

„Srpska Desnica se sa svojim članovima stavila na raspolaganje državi od početka uvođenja vanredne situacije“, rekao je predsednik Srpske Desnice dodajući da su svi odbori širom Srbije organizovali aktiviste koji kao dobrovoljci pomažu svoje sugrađane starije od 65 godina, koji ne smeju da izlaze iz svojih domova zbog mera vanrednog stanja usled pandemije virusa korona.

Miša Vacić je obišao i svoje komšije u novobeogradskom kraju Fontana, i tom prilikom im je odneo pakete osnovnih namirnica, kao neophodna sredstva za dezinfekciju, maske i rukavice.

„Naša obaveza kao patriota je da pomognemo svima. Moja obaveza je da pomognem svojim komšijama, jer mnogi od njih spadaju u grupu koja zbog povećanog rizika ne napušta svoje domove“, rekao je lider Desnice.

„Takođe, moram da kažem da sam ponosan jer se veliki broj mladih odazvalo apelu predsednika Republike Srbije da se uključe u volontiranje i da se sabornost koja je osnovno načelo Srpske Desnice sada pokazala na delu.“

Podelite

Povezani tekstovi

Top